Manichiura ca o carte de vizită

Manichiura este un detaliu ce atrage atenția prima dată. O manichiură îngrijită vorbește despre persoana respectivă, înainte ca aceasta să se prezinte. Este, dacă vreți, o prelungire a personalității, întrucât culoarea, modelul ales, forma, inclusiv tipul de manichiură – semipermanentă sau construcție cu gel – toate acestea reprezintă persoana în sine.

Din acest motiv, recomandarea noastră este să nu vă luați după trenduri, ci să vă păstrați autenticitatea și să alegeți ceea ce vă definește. Chiar dacă e vorba doar de unghii, de o perioadă scurtă de timp, manichiura este totuși ca o carte de vizită, iar anumite întâlniri sau situații contextuale, de business eventual, pot fi dezavantajate din cauza acestui detaliu, aparent minor.

Desigur, o dată la ceva timp puteți încerca un model artistic, acrylic sau dantelat, sclipitor sau desenat, și să vă transformați unghiile într-o opera de artă. Atenție însă, că există o limită foarte fină între artă și kitsch. Păstrați o notă personală și decentă inclusiv în ceea ce privește modelul ales. Mai mult decât atât, puteți să vă lăsați inspirate de noile trenduri în materie de design al manichiurii, dar la fel, să le alegeți pe cele care vă reprezintă.

Mai jos vă prezentăm câteva modele care ne plac nouă și care sunt în trend în această toamnă:

P.s: În ceea ce privește manichiura semipermanentă, contrar zvonurilor (false), cum că ar distruge unghia, ținem să menționăm că, dacă este realizată ca la carte, cu instrumente sterilizate și cu o îngrijire profesională a unghiilor, este mult mai de dorit decât construcția cu gel, datorită naturaleții pe care o conferă, procesului simplu în care se efectuează și se elimină, cât și pentru durata acesteia, care ajunge până la 3 săptămâni.


Puteți accesa Oferta Contesse pentru a verifica dacă este disponibilă o ofertă specială pentru acest serviciu! 

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *