Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) și beneficiile asupra pielii

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) și beneficiile asupra pielii

Tehnologia Hifu

Salon Contesse este locul tău de răsfăț și relaxare la cel mai înalt nivel. Dar, mai mult decât atât, este locul în care beneficiezi de cele mai eficiente tratamente de pe piață și de produse profesionale, astfel încât să te simți la rândul tău ca o contesă.

De aceea, astăzi îți prezentăm un aparat de ultimă generație, care nu doar promite efecte uimitoare de reducere a ridurilor, ci oferă rezultate vizibile și te întinerește cu 10 ani!

Este vorba despre tehnologia HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), o tehnologie neinvazivă cu ultrasunete focaliate de intensitate înaltă, care are beneficiul de a penetra în zona subcutanată și de a produce efectul de lifting. Acesta funcționează pe baza unor ultrasunete cu energie intensă, ce stimulează colagenul în zona focalizată. Efectul termic nu afectează epiderma, însă poate duce la înroșirea pielii timp de câteva ore.

Tratamentul se aplică local, fără a atinge țesutul înconjurător și poate fi trecut direct în sistemul de membrane de tendon superficial (SMAS – Sistemul Aponeurotic Muscular Superficial). SMAS este un strat de membrană a țesutului conjuctiv situat în profunzimea țesutului sub dermă, ce unește mușchiul superficial cu cel facial, extinzând și consolidând osul feței, contactând îndeaproape epiderma, derma și țesutul subcutanat, ceea ce duce la conturarea feței, la susținerea integrității pielii, cât și a mușchilor și a osului.

Tehnologia HIFU este astfel o procedură medicală de mare precizie, care poate fi folosită în tratamentele estetice precum: anti-aging, anti-rid, lifting și creșterea elasticității pielii.

Ce face mai exact tehnologia Hifu?

  • Lifting al sprâncenelor
  • Ștergerea sau îmbunătățirea aspectului ridurilor periorbitale
  • Reducerea dimensiunilor porilor
  • Îmbunătățirea aspectului ridurilor de expresie
  • Creșterea elasticității pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen
  • Lifting neinvaziv pentru față și gât
  • Conturare facială
  • Tonifiază și conferă fermitate pielii

Timpul de tratament este scurt și eficient: aproximativ 45 de minute pentru o zonă și poate ajunge până la 2 ore si jumătate pentru toată fața. Dacă se respectă ședințele de rejuvenare a pielii cu aparatul HIFU, rezultatele durează până la 5 ani.

Dacă îți dorești un tratament total neinvaziv, bazat pe stimularea capacității de regenerare naturală a corpului, fără timp de recuperare sau efecte adverse nedorite, te așteptăm la Salon Contesse!


Puteți accesa Oferta Contesse pentru a verifica dacă este disponibilă o ofertă specială pentru acest serviciu!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *