Manichiura Pudra Organica

Contesse > Servicii > Manichiura Pudra Organica

Manichiura Pudra Organica

Ultima inovație în materie de unghii a ajuns și la noi în salon! Bineînțeles ca este vorba despre Manichiura Pudra Organica!

Sistemul revoluționar Dip Powder, de la Revel Nail oferă numeroase beneficii, față de alte sisteme de colorare a unghiilor tehnice.Numele explică practic și procesul. Prima dată se aplică un strat de bază ca mai apoi unghia să fie înmuiată într-o pulbere, procesul fiind repetat de câteva ori depinzând de numărul de straturi dorit. Apoi straturile aspre sunt finisate neted si lucios. Produsul organic, lipsit de miros și lumină UV este non-invaziv pentru unghii. Unghiile nu doar că vor arăta și se vor simți natural, dar vor avea și un efect intens de strălucire.

În cele din urmă, Vitamina E și Calciul din componeneță protejează unghia în profunzime. Manichiura de acest tip este marcată ca fiind sigură, naturală și organică.

Manichiura Pudra Organica este o alternativă a unghiilor tradiționale acrilice și lacul cu gel.  Manichiura Pudra Organica a devenit populară datorită ușurinței de aplicare. Sunt asemenea inovațiilor tradiționale din mătase sau fibră de sticlă unde fibra este înlocuită cu pulbere acrilică. Cele două metode se bazează pe stratul de cianoacrilat pe unghia naturală și încorporarea pulberei acrilice sau a fibrei. Mai multe straturi alternante de pulbere pot fi utilizate în unghiile de baie în timp ce un tip de fibre este tipic.

 


Puteți accesa Oferta Contesse pentru a verifica dacă este disponibilă o ofertă specială pentru acest serviciu!

Manicure Organic Powder, salon Contesse, salon Bucuresti

Servicii

Tarif
  • Manichiura Pudra Organica120 RON

Începând cu data de 07.04.2022 dispunem de servicii noi la categoria de Manichiură și Pedichiură, vă încurajăm să le vizualizați!

X
error: Continut protejat !!
Call Now Button