Machiaj

Contesse > Servicii > Machiaj

Machiaj

Machiaj

Scopul principal de aplicare a machiajului este acela de a pune in valoare trasaturile fetei, indiferent ca este vorba despre machiaj de zi, de seara sau de eveniment. Machiajul este procesul de aplicare a unor substante! Acestea au scopul de a accentua, imbunatati si intensifica frumusetea, splendoarea si stralucirea dumneavoastra! Incredere de sine, marinimie, senzualitate si atractivitate, curaj si siguranta sunt cuvintele ce descriu senzatia pe care machiajul o inspira si acorda unei femei! Asta in special in relatia cu cei din jur! Acestea fiind spuse, machiajul ofera prin combinatiile de nuante posibilitatea femeii de a-si exprima sentimentele si trairile! Din acest motiv va recomandam sa apelati la expertii nostrii pentru siguranta unui aspect si a unei aure perfecte de senzualitate si frumusete!

Machiajul de zi este unul simplu, natural, nu foarte incarcat. Nuantele preferate sunt cele nude si culori in tonuri ale pamantului precum bej sau maro.

In cazul machiajului de seara, cuvantul de ordine este intensitatea, in principal datorita faptului ca acest machiaj va fi privit intr-o lumina mult mai putin puternica decat cea a zilei.

Machiajul de mireasa este unul special, sofisticat, puternic si rezistent; machiajul perfect pe masura unui astfel eveniment.

 


Puteți accesa Oferta Contesse pentru a verifica dacă este disponibilă o ofertă specială pentru acest serviciu! 

Machiaj salon Contesse - salon Bucuresti

Servicii

Tarif
  • Flash Make-up180 RON
  • Make-up Eveniment300 RON
  • Make-up Mireasa350 RON
  • Aplicat gene tip banda60 RON
  • Aplicat gene tip buchet80 RON

Începând cu data de 07.04.2022 dispunem de servicii noi la categoria de Manichiură și Pedichiură, vă încurajăm să le vizualizați!

X
error: Continut protejat !!
Call Now Button