NOU!!! Aparatul DF II Ionzyme si Produse ENVIRON la revânzare

APARATUL DF II IONZYME:

Pentru ca vitaminele active să acționeze în mod optim, acestea trebuie mai întâi să pătrundă prin toate straturile superioare ale pielii. Aparatul Ionzyme DF II reprezintă un proces de ultimă generație în ceea ce privește îmbunătățirea penetrării vitaminelor în piele.
Aparatul IONZYME DF II MACHINE este inovator, elegant și ușor de utilizat și a fost conceput special pentru tratamentele de îngrijire a pielii Environ. A fost primul aparat care a combinat în mod eficient sonoforeza și iontoforeza.

MAȘINA DF II vă va duce tratamentele la următorul nivel. Ingredientele Environ specifice utilizate în tratamentele DF, cum ar fi vitamina A, C și factorii de creștere, oferă rezultate îmbunătățite. Acest sistem inovator ajută la pătrunderea în piele a vitaminelor active și a factorilor de creștere esențiali și oferă rezultate rapide și eficiente. Tratamentele IONZYME DF II MACHINE sunt total nedureroase, relaxante, confortabile, dar extrem de eficiente.

Douăzeci de minute de Ionoforeză pulsată echivalează cu șapte ore de masaj, iar cinci minute de Sonoforeză cu frecvență joasă echivalează cu 700 de ore de masaj.

MAȘINA DF II cu produsele Environ poate ajuta la apariția unei pieli mai netede, mai moi, cu un aspect mai puțin roșiatic. A fost utilizată cu succes în cazul cicatricilor, al pielii afectate de soare, al pigmentației și al ridurilor, rezultând o piele cu aspect întinerit, cu un ton mai luminos și mai uniform.


PRODUSE ENVIRON:

Având ca bază știința, frumusețea și îngrijirea, ENVIRON este brandul profesional de îngrijire a pielii recunoscut și iubit la nivel mondial.

Introducerea vitaminei A în formula de îngrijire a pielii a adus o nouă eră în tratarea efectelor nocive ale soarelui asupra pielii. Deși unele fabrici de produse cosmetice foloseau doze reduse de vitamina A pentru cremele pe care le produceau în anii 1980, doctorul Des Fernandes, un renumit chirurg estetician din Cape Town, Africa de Sud, a fost unul dintre primii oameni care a introdus vitamina A în doze mai mari, pentru a-i spori eficiența. Gama de îngrijire a pielii ENVIRON a fost formulată ca un rezultat al neșansei doctorului Des Fernandes de a încerca să trateze melanomul a doi tineri pacienți care au murit înainte de a împlini 23 de ani. O asemenea experiență lasă cicatrici greu de uitat în viața unui medic. Din acest motuv Des Fernandes a început să studieze cancerul de piele și pielea. Așa a luat naștere ENVIRON.

Cercetările științifice au demonstrat beneficiile vitaminei A:

Cunoscută ca vitamina ce normalizează pielea.

 • Constituie fundamentul pielii normale cu aspect sănătos și funcționalitate bună

Promovează o epidermă și o dermă cu aspect sănătos

 • Vitamina A este esențială pentru toate straturile pielii și ajută la promovarea pielii sănătoase

Promovează colagenul și elastina

 • Ajută la procesul de sinteză de colagen și elastină, promovând o piele mai fermă

Promovează efectele factorilor naturali de hidratare

 • Promovează funcția sănătoasă a barierei pielii, hidratând și reîmprospățând pielea

Întărește imunitatea pielii

 • Sprijină sistemul imunitar al pielii, ajutând celulele langerhans să mențină o piele cu un aspect sănătos

Ajută la îmbunătățirea pielii sensibile și predispuse la acnee

 • Normalizează activitatea glandelor sebacee

Reduce pigmentarea

 • Ajută la stabilizarea distribuției de melanină, pielea recăpătându-și culoarea uniformă

Beneficiile produselor ENVIRON Vitamin Step-Up Sistem sunt:

 1. Restaurează: Este soluția pentru pielea sănătoasă, restaurând beneficiile pe care pielea le-a pierdut.
 2. Deficiența de vitamina A: Contraarează efectele deficienței de vitamina A, de care toată lumea suferă și care este cauza principală a afecțiunilor pielii.
 3. Normalizează: Este concepută pentru a normaliza pielea, indiferent de tipul sau afecțiunile ei.
 4. Reface: Conține ingrediente esențiale care redau pielii frumusețea ei naturală.
 5. Brigadă completă: Conține o brigadă completă de antioxidanți cunoscuți pentru acțiunea lor în combaterea radicalilor liberi.
 6. Sistemul Progresiv al Vitaminelor – Vitamin STEP-UP SYSTEM: Hidratantele Vita-Antioxidant AVST Moisturisers fac parte din Sistemul Progresiv al Vitaminelor – Vitamin STEP-UP SYSTEM, sistem unic în domeniul îngrijirii pielii, care a fost creat pentru a ajuta pielea să se acomodeze treptat cu diferite concentrații de vitamina A și alte ingrediente esențiale pentru un aspect sănătos și frumos.

Medical ROLL-CIT de la Environ este o rolă cu ace utilizată pentru inducția naturală de colagen. Acest instrument trebuie folosit de către persoane specializate cum ar fi chirurgi, dermatologi sau asistenți chirurgi. Se va folosi numai de terapeuți în clinici și centre de tratament.

Conceput pentru tratamente chirurgicale. Fiecare rană trece prin trei faze clasice de vindecare:

 1. Inflamare
 2. Proliferare (formarea țesutului)
 3. Remodelarea țesutului

Acul penetrează doar epiderma și nu o înlătură, astfel că pielea este doar fisurată și se vindecă repede. Această rană poate cauza o mica sângerare locală.

AVANTAJE:

 • Primul avantaj este că această procedură nu rănește pielea. De fapt, pielea devine mai compactă.
 • Nu este dureros.
 • Nu este la fel de scump ca și rejuvenarea cu laser.
 • După tratamentul cu laser, pielea devine foarte sensibilă la soare, în timp ce după needling, stratul cornos revine imediat la compactitatea lui, făcând pielea rezistentă la razele solare.
 • Această metodă poate fi utilizată și de oamenii care au urmat tratament cu laser sau de către cei cu pielea foarte subțire.

Suna acum pentru o programare – 0733-625652.

Te asteptam cu drag,

Echipa Contesse!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *