De ce Hydra Peeling by Guinot?

De ce Hydra Peeling by Guinot?

Hydra Peeling

Hydra Peeling-ul este o alternativă pentru medicina estetică, fără durere și fără risc. Tratamentul acționează asupra celulelor, conferind tenului un aspect luminos și îngrijit.

Tratamentul Hydra Peeling by Guinot exfoliază, regenerează, hidratează și reînnoiește pielea. Cu ajutorul hidrabraziunii, ce conține particule de celuloză natural și extract de papaya, tenul capătă un aspect tânăr și lipsit de imperfecțiuni după primele ședințe.

Hydra Peeling are două căi de acțiune. Primul, cu acid PH pentru toate tipurile de piele, iar al doilea, un pic mai delicat, pentru piele sensibilă, prin hidrabraziune. Ambele tipuri sunt completate de un masaj cu o cremă regeneratoare, urmat de o mască ce redă frumusețea pielii și o calmează.

În doar 45 de minute, pielea devine fină la atingere și reenergizată. Printre beneficiile ambelor tratamente se numără: elimină punctele negre, netezesc textura pielii, redau luminozitatea, reduc semnele îmbătrânirii și hidratează pielea în profunzime. Alegerea tipului de tratament se face în funcție de dorințele clientei, de obiectivul pe care vrea să-l atingă, cât și de nivelul de sensibilitate.

100% dintre femeile care au încercat tratamentul Hydra Peeling au recunoscut că pielea lor s-a îmbunătățit vizibil, obținând un ten mai radiant, luminos și mai neted.*

80% dintre cele care aveau pete pigmentare, susțin că acestea s-au diminuat după primele ședințe și că tenul lor este mult mai întinerit.**

*teste pe un eșantion de 10 subiecți după 1 tratament

**teste pe un eșantion de 10 subiecți după 3 tratamente

Tratamentele de îngrijire trebuie să continue și acasă, nu doar la salon, pentru o menținere pe termen lung a efectelor, cât și pentru obținerea unui ten ideal. Tocmai de aceea, dacă vii la două ședințe de tratament Hydra Peeling la salon Contesse, primești cadou un lapte demachiant sau un gomaj by Guinot din partea noastră. Întreabă la salon despre ofertă.

Programări la 0733 625 652.


Puteți accesa Oferta Contesse pentru a verifica dacă este disponibilă o ofertă specială pentru acest serviciu! 

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *